Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Voľný od 1.9.2024 ... skvelý 4 izbový byt v zabývanej novostavbe Tekeľova ulica Ľubotice (za OC MAX), zariadený s garážou

Ľubotice
1 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na prenájom nádherný slnkom presvietený byt na Tekeľovej ulici, s tromi samostatnými nepriechodnými spálňami a nadštandardne veľkou obývacou izbou s kuchyňou s výstupom na terasu, ktorú môžete využívať aj v zime, nakoľko disponuje skleneným zaťahovacím systémom proti dažďu a snehu. Byt sa nachádza na prvom poschodí, a patrí k nemu aj garáž, z ktorej sa dá prejsť dverami dovnútra bytového domu rovno na schodište k bytu. Oceníte to hlavne v zime, keď nebudete musieť ráno čakať na rozmrazenie okien. V prípade potreby je možné druhé auto parkovať pred garážou. 

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, vrátane spotrebičov. Pri vstupe do bytu je predsieň s veľkou vstavanou skriňou, vešiakovou stenou a skrinkami na obuv. Je oddelená dvermi od obytnej plochy bytu. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou, pred ktorou je pekný jedálenský stôl pre 4 osoby. Kuchyňa má všetky potrebné spotrebiče a dostatok miesta na prípravu jedla, a taktiež dosť ukladacieho priestoru. Kuchynské okno, obývačkové okno a balkónové dvere poskytujú tomuto priestoru dostatok svetla. Loggia má polkruhový tvar. 

Cez obývačku sa vstupuje do spálne s dvomi rohovými oknami, v ktorej sú dve vstavané skrine a niekoľko kusov sektorového nábytku. V strede je manželská posteľ s nočnými stolíkmi. 

V ďalšej časti bytu, ktorá je oddelená krásnou drevenou presklenou zostavou sa nachádza chodbička, v strede ktorej je veľká kúpeľňa s dvojumývadlom, vaňou a WC. Vedľa nej je oddelené WC s malým umývadlom a vstavanou skriňou na drogériu a kozmetiku. Na jednej strane chodby je jedna izba - taktiež so vstavanou skriňou a rozkladacím gaučom, písacím stolom a na druhej strane oproti je veľká izba s ďalšou manželskou posteľou, vstavanou skriňou a písacím stolom. 

Celý bytový dom sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite, blízko k obchodom, OC MAX, supermarketu Fresh, zastávke MHD a je veľmi dobre dostupná pešo i autom. Odporúčam túto nehnuteľnosť na pokojné bývanie. Dostupný bude k 1.9.2024. Pre prípadného záujemcu o kúpu tohto bytu kontaktujte maklérku. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
99 m2
Podlahová plocha:
99 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
bloková konštrukcia
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Rok výstavby:
2000
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
99 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
16 m2
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape