Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásny rodinný dom s vysokým potenciálom na 2 samostatné bytové jednotky, prípadne na viacgeneračné bývanie alebo podnikanie

Prešov
325 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj krásny dom v skvelej lokalite za Kalváriou, na Súľovskej ulici. Pôvodný rodinný dom zo 70-tych rokov prechádzal postupne od roku 2010 kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu okien, obnovu strechy, zateplenie minerálnou vlnou, v roku 2015 bola realizovaná prístavba terasy, v roku 2023 boli kompletne vymenené rozvody vody, od hlavnej vodovodnej prípojky v ceste, vodovodné a odpadové prípojky sú privedené až do podkrovia, pre budúcu bytovú jednotku. Elektroinštalácia -  výmena ističov, zásuviek, vypínačov, výmena všetkých koncoviek, revízia. Výmena podláh v kuchyni, chodbe a predsieni, nová kuchynská linka, nová kúpeľňa aj WC - obklady, dlažby, sanita. Predná časť domu je podpivničená - s dvomi oknami, v pivnici sa nachádza veľká miestnosť s dostatočnou výškou na uskladnenie všetkého potrebného.

Dispozícia na pozemku:

Zo slepej ulice z asfaltovej cesty v tesnej blízkosti autobusovej zastávky (2 min peši) vchádzame cez bránu autom na pozemok, kde sa v prednej časti nachádza miesto na parkovanie pre 3 autá. Ďalej vedie chodník k domu, cez upravenú, stromami, kvetmi a ozdobnými krami osadenú záhradu, popri altánku, za ktorým vstupujeme z bočnej strany do rodinného domu niekoľkými schodíkmi. Vstup do domu je prestrešený, hlavné vstupné dvere vedú do predsiene so vstavanou skriňou, ktorá je presvetlená dvomi oknami. 

Z predsiene vstupujeme do chodby, z ktorej vedú dvere do spálne č. 1, obývačky, kuchyne, na poschodie a do pivnice. Z obývačky sa vstupuje do spálne č. 2 a z nej je výstup na terasu. Vstup na terasu je možný aj z prednej strany domu po schodoch, ktoré sú súčasťou terasy. Terasa má veľkorysý rozmer, prestrešuje okno aj dvere do spálne. 

Prvá spálňa od hlavného vstupu do domu je taktiež svetlá, má v rohu dve okná, a veľkú vstavanú skriňu. Je zaujímavá farebne, vstavaná skriňa má krásnu tmavú farbu dreva, taktiež aj drevené eurookná majú vnútornú farebnosť, ktorá pekne kontrastuje so svetlejšími parketami z masívu. 

Druhou miestnosťou je obývačka, ktorá je rozmerovo priestranná, zariadená v rustikálno-vintage štýle, s nábytkom v bielej farbe, ktorý krásne vynikne v kombinácii s tapetou a pastelovými stenami. Nachádza sa tam dostatok priestoru na veľkú gaučovú súpravu - aktuálne v tvare L, s hlavnou televíznou stenou oproti. 

Z obývačky sa vstupuje do spálne, v ktorej dominuje veľká posteľ, a vstavaná skriňa s drevenými lamelami, priestorovo je tam aj miesto na komody, prípadne pracovný kútik. Zo spálne sa vystupuje na terasu. Dispozične by bolo možné aj budúce prepojenie kuchyne so spálňou tak, že pri výmene kuchynskej linky by mohol vzniknúť prechod, čím by sa spojil obytný priestor s kuchyňou a jedálňou, a tým pádom by terajšia obývačka mohla byť samostatnou izbou. 

Z kuchyne sa vstupuje do peknej priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom, práčkou, a elegantným kúpeľňovým nábytkom s dostatkom úložného priestoru. Kúpeľňa má okno, čo je dôležité pre prirodzené vetranie a je veľkou výhodou. Vedľa kúpeľne sú dvere do peknej špajze s regálmi, taktiež s malým oknom. 

V chodbe sa ďalej nachádza samostatné WC s umývadlom, vedľa dvere do pivnice, a na pôjd. 

V podkroví je celý otvorený priestor pripravený na vytvorenie novej samostatnej jednotky na bývanie. Jedno okno z prednej časti domu sa nachádza na štítovej stene, ostatné okná sú strešné, v dvoch úrovniach, čo dáva priestor aj na zaujímavý dvojpodlažný loft s galériou, prípadne aj rozdelenie na dve časti.  

Tento rodinný dom je pre svoju polohu, rozmery, potenciál a vybavenie jednoznačne jednou z najzaujímavejších ponúk v súčasnej dobe na trhu. Spája sa v ňom komfort okamžitého bývania bez potreby ďalších úprav, s perspektívnym využitím poschodia. Dom má všetko, čo novodobým bungalovom chýba - úložný priestor pivnice, veľkú kuchyňu pre tých, čo ešte stále chcú oddelenú zónu na prípravu jedla, priestranné izby, udržiavaný a s láskou upravený pozemok, hojdačku na záhrade, terasu a skrytý kútik, kde sa môžete aj opaľovať bez pohľadov susedov. Z ulice je dvor kompletne zeleňou zarastený, do dvora je vidieť len minimum, čo sa v dnešnej dobe už len tak ľahko nevidí. Tento dom jednoznačne odporúčam. Pre dohodnutie termínu obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
696 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
400 m2
Zastavaná plocha:
190 m2
Podlahová plocha:
190 m2
Skladová plocha:
30 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
1978
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
190 m2
Terasa plocha:
20 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
30 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape