Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÝ DO 1.9.2026 ... Na prenájom krásny zrekonštruovaný 2 izbový byt s balkónom Budovateľská, zariadený, voľný od 1.9.2024

Prešov
590 €/mesiac
vrátane energií
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom krásny priestranný 2 izbový byt v užšom centre mesta na ulici Budovateľská, v tesnej blízkosti zastávky MHD, ľahko dostupný do centra peši, hromadnou dopravou aj autom. Parkovanie je vo dvore bytového domu, na auto budete vidieť z balkóna. Byt je po kompletnej rekonštrukcii so zmenou dispozície. V priestrannej vstupnej chodbe je nábytok na uloženie oblečenia aj obuvi. Z chodby je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom, práčkou, umývadlom, vedľa je samostatné WC s malým umývadlom. 

Z chodby sa vstupuje prvými dverami do spálne, s veľkou vstavanou  skriňou po celej šírke izby, s výhľadom do dvora. 

Ďalej sú dva otvorené prechody do peknej presvetlenej obývačky, ktorá je zariadená - gauč, konferenčný stolík, TV zostava, odkladací retro stolík zo šijacieho stroja, výstup na balkón s výhľadom do dvora. Z obývačky je vidieť cez otvorené prechody kuchyňu s jedálenským kútom, disponuje vstavanými spotrebičmi a má 2 pracovné plochy oproti sebe. 

Byt pôsobí pekným svetlým moderným dojmom s prvkami kusového zrekonštruovaného retro-nábytku, má dostatok odkladacieho priestoru a vzhľadom na jeho polohu, vybavenie a prístup ho na bývanie jednoznačne odporúčam. Podmienkou prenájmu je zloženie dvojmesačného depozitu. Byt nie je vhodný na bývanie s malými deťmi a domácimi miláčikmi. 

Aktuálne je ešte obývaný nájomníkom, voľný od 1.9.2024. 

Pre bližšie info a dohodnutie termínu obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
48 m2
Podlahová plocha:
48 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2021
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
48 m2
Plocha balkóna:
2 m2
Počet balkónov:
1
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape