Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Skvelý 4 izbový poschodový dom Tichá Dolina ulica Pri Delni, zabývaná novostavba z roku 2014, čiastočne zariadený

Prešov
318 000 €
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nádherný dom v tichej lokalite, s pozemkom k lesu, bez zadných susedov, s pohodlnou dostupnosťou a skvelou infraštruktúrou - všetky siete, asfaltová cesta, garáž na auto v suteréne domu, ktorý sa predáva z väčšej časti zariadený (po dohode môže zostať aj prázdny). 

Dom má veľmi veľa úložného priestoru. Pred domom sa nachádza pozemok  36 m2 s vjazdom do garáže, so zhrňovacou bránou na diaľkové ovládanie. Zo suterénu vedú popri dvoch veľkých pivniciach schody do domu na prízemie. Návšteva parkuje pred vjazdom do garáže, a vchádza cez krásne priečelie do priestrannej vstupnej chodby s veľkou vstavanou skriňou. 

Na spodnom podlaží domu sa nachádza nádherný priestor obývačky s jedálňou, s výstupom na terasu, a zasúvacími dvermi do samostatnej kuchyne, a malou hosťovskou toaletou s WC. 

Prestrešená terasa o rozmeroch 6 x 4 m poskytuje komfortný priestor na oddych vonku, schodíkmi s nerezovým zábralím vstupujeme na pozemok o výmere 92 m2.  Záhrada je krásne upravená, výhľad do zelene, pod terasou sa nachádza úložný priestor o celej výmere terasy. 

Dom má zastavanú plochu 73 m2, a má 3 podlažia. Suterén - garáž s práčovňou, 2x pivnica, schody na prvé podlažie, kde je obytný priestor a terasa, masívnymi drevenými schodmi s osvetlením sa dostaneme na poschodie, kde sú 3 samostatné izby a 2 kúpeľne. Jedna je spoločná pre dve izby, spálňa má svoju vlastnú kúpeľňu so vstavanou skriňou, kde sa nachádza druhá práčka, WC, bidet, umývadlo a veľká vaňa so skladacou sklenenou stenou. V spálni je na celú šírku steny vstavaná skriňa, a taktiež klimatizácia. 

V dvoch izbách je taktiež v každej vstavaná skriňa a klimatizácia. V druhej kúpeľni je zatvárací sprchovací kút, umývadlo a WC, nad ním úložný priestor. 

Do podkrovia vedú sťahovacie schody, nachádza sa tam úložný priestor. 

Tento dom je prostredný z radovej zástavby troch domov, ktoré sú nízkoenergetickými drevostavbami, so skvelými susedmi a kompletnou vybavenosťou. 

Pre seriózneho záujemcu je možnosť dohody na cene. 

Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414. 

 

Zas

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
36 m2
Plocha pozemku:
201 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
73 m2
Podlahová plocha:
200 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
predvyrobené alebo montované
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2014
Rok kolaudácie:
2014
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
220 m2
Terasa plocha:
24 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
40 m2
Pivnica plocha:
20 m2
Počet pivníc:
2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape