Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

SKVELÁ PONUKA! Na predaj 4 izbový tehlový murovaný dom v štádiu dokončovania Vyšná Šebastová, komfortný pozemok 8,5a

Vyšná Šebastová
198 000 €
  • top

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dom vo výstavbe hneď na začiatku obce Vyšná Šebastová, na ulici rovnobežnej s Herlianskou, bližšie k potoku Šebastovka. 

Aktuálne je výstavba v plnom prúde, na dom sú objednané okná, osadené budú v novembri, dovtedy budú postavené aj zvyšné priečky a zrealizované izolácie stropu. Cena 198.000 platí pre toto štádiu dokončenia.

Dom je možné kúpiť v hociktorom momente výstavby. Budúca cena za hotový holodom bude 258.000. Od tohto momentu je potrebných do vybavenia na kľúč objem peňazí v hodnote medzi 20-30.000 €, podľa Vášho stupňa náročnosti na materiály a samozrejme ich ceny. 

Dispozícia: Za prestrešeným vstupom do domu sa nachádza priestranná predsieň, z ktorej vstupujeme do otvorenej dispozície obývačky s kuchyňou, s výstupom na terasu s nádherným výhľadom. Kuchyňa disponuje murovanou špajzou. Chodbičkou sa dostávame do kúpeľne, do dvoch detských izieb a rodičovskej spálne so súkromnou kúpeľňou. Medzi rodinnou kúpeľňou a zádverím sa nachádza technická miestnosť s tepelným čerpadlom. 

Do budúcna sa plánuje pred zastávkou autobusu na vstupe do Nižnej Šebastovej vybudovanie prístupovej cesty, na ktorej má podiel aj terajší vlastník, takže časom pokojne môžete poslať dieťa domov autobusom a aj Vy budete mať priamy prístup, nebude potrebné ísť autom dookola. 

Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
849 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
112 m2
Zastavaná plocha:
132 m2
Podlahová plocha:
112 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
155 m2
Terasa plocha:
14 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Pozrieť na mape